| Yazanlarda |
|
asansor3 Yeni Üye

|
| Gönderen: 19-Mayıs-2006 Saat 22:54 | Kayıtlı IP
|
|
|
HERKEZE İŞLERİNDE KOLAY GELSİN .MESLEĞİMİZDE DOGAN İKİNCİ JENERESYON BİR ARKADAŞINIZ OLARAK NACİZANE GÖRÜŞÜM SEKTÖRDE 5-10 YIL ÖNCESİNDE 1 ASANSÖRE 1 DAİRE ALINABİLİRKEN YILLARA KABİL ENFLASYON VS OLMASINA RAĞMEN BİRİM FİYATLARIMIZ ARTMASI GEREKİRKEN NEDEN BU KADAR AŞAĞILARDA GEZİYOR.HER YERİ GELDİĞİNDE MESLEĞİMİZİN ÖNEMİ VURGULANIYOR İNCAN CANI TAŞIDIĞI SÖYLENİYOR FAKAT NEDENSE İNSAN CANININ KIYMETİ HER GECEK GÜN ARTMASI GEREKİRKEN DÜŞÜYOR.SEVGİLİ ARKADAŞLAR BENCEDE İNSANA UCUZ VE KATİTELİ HİZMET VEREBİLMEK GÜZEL FAKAT BU YAPILANI BEN MÜTAHHİT GURUBUNA YAPILAN PEŞKEŞ OLARAK NİTELENDİRİYORUM.VE BU ŞEKİLDE KALİTENİN ARTMASI DEĞİL DÜŞMESİ SAĞLANMAKTADIR.BENİM CÖZÜM FİKFİM İMALAT YAPAN ABİLERİMİZİN FİYATLARINI ARTIRMASIDIR.BE BAKIM FİYATLARININ GERCEKTEN DERNEKLERİN ACIKLADIĞI FİYATLARA GETİRİLMESİDİR.UCUZ İŞ YAPARAK MÜŞTERİ PÖRTFEYİNİ ARTIRDIĞINI SANAN ARKADAŞLAR HEM KENDİLERİNİN HEMDE SEKTÖTÜN KUYUSUNU KAZMAKTADIRLAR .BİR KERE İNEN FİYAT BİR DAHA YÜKSELTİLMESİ COK ZOR FİYAT OLUR.HEDFİM GÜNÜMÜZDE HALA 6 DURAK ASANSÖRÜ 13.000 YTL YE YAPMAK NİÇİN MÜTAHHİT LERE KÖLELİK YAPAN ARKADAŞLARADIR. TEŞEKKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİM.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
asansorcu Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Ekim-2008 Saat 11:21 | Kayıtlı IP
|
|
|
dernek çatısı altında bir uzlaşıya varılmadıktan sonra sektörümüzden tabiri caise bi cacık olmaz.tabi önce dernek düzene sokulmnalı ve gruplaşma önlenmelidir.herkese ii çelışmalar
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mehmet Yeni Üye

|
| Gönderen: 17-Haziran-2009 Saat 23:49 | Kayıtlı IP
|
|
|
bütün asansörcü arkadaslarıma bu zorlu mücadele için sabır diliyorum. en az 10yıldır işin içindeyim sapına kadar alaylıyım.ama maalesef yıllardır bu sektörde ne uzadım nede kısaldım.ve bu sektördeki gidişhat bu sekilde devam ederse ne yazık ben ve benim gibiler bu işi bırakmaya mahkum olacaklardır.eger yapabileceğimiz birşey olursa sonuna kadar mü,cadele etmeye hazırım.herkese allah kolaylık versin.
__________________ alaylı asansörcü
|
| Yukarı Dön |
|
| |